Tatovering priser - Få lavet din drømmetatovering her

Find en pris på din drømmetatovering

Tatovering priser - Få lavet din drømmetatovering her

Find en pris på din drømmetatovering her

Få hurtig en tid

Priser fra 500 kr.

Glade kunder

Tatoverings priser hvor alle kan være med

Hos Fucacima Ink er vi glade for at kunne tilbyde kvalitetstatoveringer til overkommelige priser. Vores erfarne team af tatovører brænder for at levere smukke tatoveringer, som du bliver glad for og vil elske for livet.

Uanset om du er på udkig efter en lille og enkel tatovering eller noget større og mere krævende, har vi mulighed for at hjælpe dig så du kan finde den perfekte tatovering, der passer til dit budget.

Vi tilbyder også en række forskellige stilarter, herunder traditionel, neotraditionel og meget mere. Vores team vil arbejde sammen med dig for at skabe den perfekte tatovering til din individuelle stil.

Sikre og sterile forhold

Hos Fucacima Ink tager vi sundhed og sikkerhed alvorligt. Alle vores kunstnere har fokus på at opretholde en god butikshygiejne og løbende følge med udviklingen for at kunne opretholde en høj hygiejne standard samt for at sikre, at du får en sikker og ren tatovering. Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet for at garantere en perfekt tatovering hver gang.

Meget erfarne kunstnere

Vores team af højt kvalificerede og erfarne tatovører har mange års erfaring med at skabe fantastiske tatoveringer. Uanset om det er en simpel tatovering eller noget mere indviklet og detaljeret, vil vores tatovører tage sig tid til at forstå din individuelle stil i dialog med dig og skabe en unik tatovering, som du vil elske i mange år fremover.

Hos Fucacima Ink er vi forpligtet til at levere fantastiske tatoveringer til en overkommelig pris med vores professionelle team af kunstnere. Vores passion for kunst og skønhed skaber kvalitetstatoveringer til ethvert budget.

Priser fra kun 500 kr.

Vores priser starter ved kun 500 kr. for en lille og simpel tatovering og mere for større og krævende tatoveringer. Vi forstår, at prisen er en vigtig faktor, når du skal beslutte dig for en tatovering – har du behov for flere priseksempler er du velkommen til at ringe til os for at få et priseksempel på din tatovering.

Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi vores Tattoo Shop på Fælledvej 17 på Nørrebro.

Kontakt os i dag og få hurtigt en tid hos os

Er du klar til at få din drømme-tatovering? Hvis du vil bestille en tid hos en af vores erfarne tatovører, så kontakt os i dag!

Vores venlige og kyndige personale er her for at besvare alle de spørgsmål, du måtte have, og hjælpe dig med at finde den perfekte tatovering. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et unikt kunstværk, du vil være glad for resten af dit liv.

Vi har ofte plads i vores kalender, da vi altid holder pladser åben i kalenderen til dag til dag bookinger, så skriv eller ring gerne og få en tid hurtigt så du kan få din drømmetatovering med det samme.

Vores Tatovører

Seneste tatoveringer

Kontakt os

Bliv ringet op angående en snak om din Tattoo